Over mijzelf

Het is vaak lastiger om iets over jezelf te vertellen, dan om stukken tekst te schrijven over anderen. Maar als je jezelf wilt introduceren, dan kom je er toch niet onderuit. Dus laat ik mijzelf dan maar voorstellen.

Ik ben Kim van de Kamp, 37 jaar en de laatste zes jaar woonachtig het prachtige Zeist. Na enkele korte uitstapjes naar de Pabo en het Conservatorium, ben ik afgestudeert aan de Hogeschool Utrecht in International Communication and Media. Een studie waarin ik verschillende zaken kon ontwikkelen, waar ik al jaren mee bezig was zoals schrijven, websites maken en foto/video bewerking.

Ondertussen heeft met name mijn passie voor schrijven er toegeleid dat ik zowel privé als vanuit mijn werk de nodige teksten heb geschreven. Er verscheen ook een gedichtenbundel van mijn hand en momenteel ben ik aan het kijken om een roman uit te geven.

De naam CreaBèta is ontstaan vanuit het feit dat ik zowel een creatieve kant, als een Bèta kant heb. Beide kanten helpen mij in de werkzaamheden die ik doe: mijn Bèta kant gebruik ik veel in mijn dagelijkse werk en mijn creatieve kant laat ik vooral los in mijn werk als ZZP’er. Alhoewel ik deze twee kanten ook vaak genoeg kan combineren in het werk wat ik lever.

In de coronatijd is het idee ontstaan om naast mijn normale werkzaamheden een nieuwe stap te nemen in mijn leven als ZZP’er en heb ik mijn webshop voor Short Story Cards. Met deze kaarten, in eerste instantie voor de kerstperiode in 2020, kan ik zowel mijn schrijfkunsten laat zien, als weer eens creatief bezig gaan met programma’s als Photoshop, InDesign en Illustrator. Alles aan deze kaarten is ontworpen door mijzelf.

Naast mijn werk maak ik ook graag tijd vrij om naar het theater te gaan, over het strand te wandelen, te dansen en muziek te maken. Want al ben ik graag aan het werk, ontspannen is ook erg belangrijk. Natuurlijk is ook mijn familie belangrijk voor mij en ben ik een trotse tante van twee neefjes.